Ons boekingssysteem werkt met technologie van CarTrawler en laat u de technologie van CarTrawler gebruiken om autohuurservices van externe autoverhuurders te boeken. Door dit boekingssysteem te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van CarTrawler en dat de gebruiksvoorwaarden een overeenkomst tussen CarTrawler en u vormen.

Alle verwijzingen naar het boekingssysteem worden geacht tevens te verwijzen naar alle boekingen die via het callcenter van CarTrawler worden gedaan.

Lees hier de gebruiksvoorwaarden van CarTrawler.

Over ons

Deze website wordt geƫxploiteerd door Kingo Internet Services B.V. in samenwerking met CarTrawler. Kingo Internet Services B.V. is een geregistreerd Nederlands bedrijf handelend als Direct Auto Huren. Wij zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 57417075. CarTrawler is gevestigd in Ierland met bedrijfsnummer 93433 en heeft een statutaire zetel in Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Ierland.

Huurvoorwaarden

Wij raden u aan om de voorwaarden en bepalingen van de voertuigverhuurder te lezen en na te leven (deze zijn beschikbaar door bij het gewenste voertuig in het boekingssysteem op de link algemene voorwaarden te klikken) aangezien deze het uitgangspunt vormen voor de aanbieding van het gereserveerde voertuig door de voertuigverhuurder na ontvangst van de reserveringsbevestiging. De boekingsnummers die op de reserveringsbevestiging staan, dienen te worden vermeld op alle verzoeken om informatie en bij annulering of aanpassing van de reservering.

Wijziging van de voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden indien nodig aan te passen. Wij adviseren u daarom deze pagina van tijd tot tijd te raadplegen voor eventuele wijzigingen.